Hall

hall-fondamatia-014

La Fonda Matia, amb un bagatge de quatre generacions, segueix desitjant oferir als seus hostes la tranquil·litat, comoditat i independència que busquen, en un ambient amable i relaxant.

Els donem la benvinguda a un nou concepte de Fonda totalment renovat, que barreja la tradició i el tracte familiar amb l’avantguarda de les últimes tendències en un espai modern on relaxar-se al costat de la xemeneia o gaudir del nostre paisatge.

Zona blanca de lectura

zona-lectura-fondamatia-010

Un altre de la estances comunes de Fonda Matía està especialment dedicada als amants de la lectura. La nostra zona blanca de lectura està pensada per a aquelles persones que busquen un lloc recollit on gaudir d’un bon llibre en un ambient relaxat i ple de llum natural.

Sala d’estar

sala-de-estar-fondamatia-020

La sala d’estar està dividida en tres espais diferenciats, adaptant-se a les necessitats dels nostres clients en cada moment.

El primer espai format per cadires i taules on reunir-se i passar una estona distesa amb amics, xerrant o fins i tot jugant alguna partida d’algun dels molts jocs de taula dels que tenim a la seva disposició.

També poden decidir descansar en els nostres butaques i gaudir d’una bona pel·lícula a la sala de televisió. O simplement contemplar l’esplèndid paisatge que des d’aquí ens brinda la vall de la Cerdanya.

Finalment poden relaxar a la zona blanca de biblioteca, en aquest confortable espai poden evadir-llegint un bon llibre, escoltar música o fins i tot connectar-te al món a través de la xarxa wifi que els oferim de forma gratuïta.

Rincón Ximenea

rincon-ximenea-fondamatia-006

Un dels racons més acollidors de la fonda, el Racó llar de foc és una petita saleta on és possible seure a llegir o a fullejar una revista, a xerrar assossegadament o simplement a descansar a la calor d’una de la nostra xemeneies.